Romaner

Jeg skriver mange forskellige slags romaner, og har lige nu 10 manuskripter færdigskrevet.
Men mine primære genrer forholder sig til Cyberpunk, Low Fantasy og Post-Apokalyptisk

Noveller

De noveller jeg har skrevet, tager en drejning jeg sjældent regner med, nogle gange bliver de til romaner, andre gange flopper de, men for det meste, bliver det en Lokisk historie, med et ondt twist i historierne.

Poesi

Mit poesi, foregår på både dansk og engelsk, og jeg har en mappe med et par 100 digte. Digtene variere fra stemning til stemning, og med forskellige tematikker, nogle er spirituelle, andre romantiske, og nogle vedrører psykose, og vanvid.

Velkommen til min hjemmeside, her vil du finde diverse, bidder af romaner og noveller, og en snært poesi, med i blandingen. Mine værker, har et overgående tema og foregår for det meste i det samme univers med få undtagelser.

 • Mange af mine værker indeholder emner, med grafisk vold, psykisk terror, og ekstrem lidelse, fortalt igennem, negative karakter arker primært.

  Dog er der et lys for enden af tunnelen og jeg håber mine værker bliver mødt som en advarsel i forklædning.

  Da jeg selv har oplevet nogle af de værste skyggesider der findes i livet, berører mange af mine værker netop det emne, skyggesiden, hvad der sker når mennesker med en dårlig hånd håndtere, endnu dårligere odds.

  Jeg elsker at dykke ned i de mere dystre emner, men som sagt tidligere uden at forgå frelsen der findes i ethvert menneskes moralske valg.

  Jeg håber at jeg kan inspirere, underholde, for dig til at gyse og grine.

 • +45 20812115
 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tell your friends!